Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij

Verwarminggids.be: Wie zijn wij?

Verwarminggids.be is een uitgebreide bedrijvengids met alle verwarmingsinstallateurs uit Vlaanderen. Je vindt gemakkelijk een overzicht van de installateurs in jouw regio, inclusief handige bedrijfsinformatie zoals contactgegevens, openingstijden en meer. Bovendien kun je reviews lezen die andere bezoekers bij het bedrijf hebben achtergelaten.

Naast een overzicht van bedrijven, streven wij ernaar om je te voorzien van alle belangrijke informatie over verwarming. Neem een eens een kijkje in onze Verwarmingsgids, waar we diverse informatieve artikelen voor je hebben verzameld.

6500+ loodgieters


Meer dan 6500 bedrijven op Verwarminggids.be

250+ recensies


Meer dan 250 recensies door bezoekers over lokale verwarmingsinstallateurs

18.371 offertes


Ruim 18.371 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesDe offerteservice: hoe werkt dat?

Ben je op zoek naar een verwarmingsinstallateur bij jou in de buurt? Via onze offerteservice kom je gemakkelijk en snel in contact met een installateur. Onze offerteservice werkt als volgt:


 • Stap 1: Je zoekt een verwarmingsinstallateur en je bent terecht gekomen op onze website. Via het offerteformulier geef je aan welke werkzaamheden er moeten worden verricht. We raden je aan om zo specifiek en duidelijk mogelijk je wensen te beschrijven. Op deze manier is het voor ons serviceteam makkelijker om je te koppelen aan de geschiktste verwarmingsmonteur.
 • Stap 2: Nadat je je offerteaanvraag hebt verzonden, komt deze binnen bij ons servicecenter. Zij koppelen jouw aan verschillende verwarmingsinstallateurs bij jou in de regio. Je ontvangt zo snel mogelijk  meerdere offertes (maximaal 5) op maat.
 • Stap 3: Het is aan jou om de offertes te vergelijken. Let niet alleen op de prijzen, maar ook op de andere voorwaarden. Wist je dat je zo tot wel 40% op de totaalprijs kunt besparen?
 • Stap 4: Maak een afspraak met de verwarmingsmonteur voor het uitvoeren van de klus. Zit er geen geschikte installateur tussen? Geen probleem. Je aanvraag is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Gratis offertes vergelijken!


Over ons

In 2019 is Verwarminggids.be opgericht als schakel tussen bedrijven en klanten. Al meer dan 10 jaar werken wij eraan om de online zichtbaarheid van bedrijven te vergroten en hen het werven van klanten uit handen te nemen. We voorzien onze websitebezoeker van waardevolle informatie en maken het makkelijker voor hen om een vakman te vinden.


Onze missie

De missie van het team van Verwarminggids.be bestaat uit drie onderdelen:

 • Informatie en kennis delen: de websitebezoeker voorzien van uitgebreide en up-to-date informatie
 • Transparantie dienstverlening: de zoektocht naar een verwarmingsinstallateur zo eenvoudig mogelijk maken
 • Online vindbaarheid vergroten: de online vindbaarheid van lokale verwarmingsinstallateurs vergroten

De informatie op de website

De informatie op Verwarminggids.be wordt verzameld door eigen onderzoek en contact en samenwerkingen met verschillende verwarmingsinstallateurs in Vlaanderen. Onze redactie heeft 10 jaar ervaring en weten als geen ander welke informatie belangrijk is voor onze websitebezoeker: deze verzamelen we in verschillende artikelen die naast veel informatie ook handige tips bevatten. De redactie is voortdurend bezig met het up-to-date houden van informatie.

Naast de artikelen zijn wij natuurlijk een bedrijvengids. De bedrijven in deze gids zijn handmatig geselecteerd en toegevoegd door ons serviceteam. Het is goed om te weten dat niet iedere verwarmingsmonteur uit Vlaanderen is opgenomen in de bedrijvengids. Ben je een verwarmingsmonteur en wil je graag een gratis vermelding op onze website? Neem dan contact met ons op via het Bedrijf aanmelden formulier.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Er zijn verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen.

 • Ben je op zoek naar een verwarmingsinstallateur? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via de offertepagina.
 • Ben je particulier, en heb je nog vragen? Kijk dan of je het antwoord kunt vinden op de veel gestelde vragen pagina voor particulieren.
 • Heb je een bedrijf? Dan is er de veel gestelde vragen pagina voor bedrijven.
 • Wil jij een gratis bedrijfsvermelding op onze website, je gegevens wijzigen of meer klanten werven? Je leest meer over de mogelijkheden op de pagina “Bedrijf aanmelden
 • Staat je vraag er niet tussen, of wil je om een andere reden contact opnemen? Dat kan via het contactformulier. Ons serviceteam staat voor je klaar om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.